دانلود رایگان اینستاگرام تلگرام واتس اپ کامپیوتر اندروید
دریافت جدیدترین برنامه ها و بازی های اندروید و کامپیوتر
پربازديدترين مطالب

حاجی خان پسر علی اکبر خان نوه شمس الدین سیوندی است که از حاکمان دیندار ومردم داربوده و همیشه مورد احترام و از نیکی از او یاد میشود .

پیشنهٔ این منطقه به دوران بسیار دور بر می‌کردد وتعدادی افراد بنام حاکم (خان) مدتی در این منطقه استقرار داشته بوده‌اند. حکومات قدیم این منطقه بصورت پراکنده و روستا به روستا بوده و هر روستا دارای قلعه و حکومت مستقل بوده چون همه خوانین این شهرستان قرابت فامیلی باهم داشته‌اند زیر نظر قلعه چاه شرف و شخص حاجی خان اداره و حمایت می‌شدند. حکومت حاجی خان تا شهر لار توسعه داشت و هنوز آب انبارهایی از ان زمان در مسیر لار به یادگار باقی مانده‌است. حاجی خان در شهر لار کشته شد می گویند که توسط شخصی به نام سید لاری برای مذاکره رفته بوده که غافلگیر شده و اورا کشته اند و همان جا بخاک سپرده شد. خوانین این منطقه عموماً انسان‌هایی وارسته، متدین و مردم دار بودند و بخاطر این خصوصیات مورد احترام مردم بوده‌اند هرچند با کنکاش در تاریخ کهن این خطه، می‌توان زمامدارانی یافت که به مردمان رنج کشیده هم عصر خود تعرضاتی کرده باشند.

این خان ها خود به چند دسته بودن که قائدها معروف ترینشانن که عده ای ماندن و عده ای هم به دیگر نقاط از جمله به شیراز عده ای خرمشهر و کنگان و... الان در این نقاط ساکن هستن

آثار باستانی

از مهم‌ترین آثار باستانی وراوی حمام معروف به حمام حاجی خانی است که بیش از دویست سال از تاریخ آن گذشته وآثارش باقی مانده‌است.قلعه ها نیز هنوز پا بر جا هستن اما به تازگی خبر دار شدم که مسئولان برای ایجاد جاده دست به تخریب این اثار باستانی زده اند.همچنین اب انبارها وخیلی از اثار دیگری نیز هستن.

 

نویسنده : امیر شمس



ادامه مطلب...

ارسال توسط kaveh

شمس الدین سیوندی زاده ی قرن یازدهم از سیوند و فرمانده دلیر لشکر نادر شاه که در خروج افغانها از ایران و بقدرت رسیدن نادر شاه نقش مهمی داشت.

زندگی

شمس الدین قائد سیوندی فرمانده لشکر نادر شاه که در خروج افغان‌ها از ایران و به قدرت رسیدن نادرشاه افشار نقش داشت. وی که که زاده سیوند بود در اواخر عمر مورد غضب نادرشاه قرار گرفت و با خاندانش از سیوند که مکانی خوش آب و هوا بود به جنوب فارس که از آب و هوای خوبی برخوردار نبود تبعید شد وی پس در جنوب فارس شهر وراوی را بنا نهاد وراوی نیز یک نام مونث سیوندی است به معنای کناربید.

حمام وراوی که برگرفته از معماری سیوندی است و از معماری لارستان متمایز است توسط علیخان پسر وی بنا گردیده است. این حمام شبیه حمام‌های سیوند می‌باشد.

شمس الدین در نیمه دوم قرن دوازدهم در وراوی درگذشت

شاه محمد سیوندی و غلامحسین خان سیوندی است نوادگان وی و سیوندی‌های تبعید شده در وراوی می‌باشند.

اگه از نوادگان و نتیجه های شمس الدین سیوندی هستین بهم اطلاع بدین

 

 نویسنده : امیر شمس



ادامه مطلب...

ارسال توسط kaveh

هخامنشیان

هخامنشیان (۳۳۰ - ۵۵۰ پیش از میلاد) نام دودمانی پادشاهی در ایران پیش از اسلام است. پادشاهان این دودمان از پارسیان بودند و تبار خود را به «هخامنش» می‌رساندند که سرکردهٔ خاندان پاسارگاد از خاندان‌های پارسیان بوده‌است.

کشور و سرزمین

سرستون گاو دوسر کاخ آپادانا شوش، کاخ داریوش بزرگ

برای خواندن ادامه نوشته ها به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب...

تاريخ : جمعه 17 خرداد 1392برچسب:هخامنشیان , کوروش کبیر,داریوش ,بهترین حکومت ایران, اروپای شرقی , امپراتوری‌های پیشین آسیا , امپراتوری‌های گذشته , انحلال‌های ۳۳۰ (پیش از میلاد) در ایران , ایالت‌ها و قلمروهای بنیان‌گذاری‌شده در ۵۵۰ (پیش از میلاد) , پادشاهی‌های پیشین آسیا, پادشاهی‌های گذشته در اروپا , تاریخ افغانستان پیش از اسلام , تاریخ ایران , تاریخ ایران باستان , تاریخ باستان ترکیه, تاریخ بالکان , تاریخ خاورمیانه , تاریخ شبه جزیره کریمه , تاریخ مزدیسنا , حکومت‌های ایران در سده پنجم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده چهارم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده سوم (پیش از میلاد), دودمان‌های پادشاهی , عصر آهن , قفقاز , کشورهای سابق در آسیا , کشورهای سابق در اروپا , مصر باستان,
ارسال توسط kaveh

ماد نام یکی از اقوام ایرانی تبار که در سده ۱۷ پیش از میلاد در سرزمینی که بعدها به نام ماد شناخته‌شد، نشیمن گزید.

سرزمین ماد

نوشتار اصلی: سرزمین ماد
 
سرزمین ماد ۶۷۵ پ. م.

ماد نام سرزمینی بود که تیرهٔ ایرانی مادها در آن ساکن بودند. این سرزمین دربرگیرنده بخش غربی فلات ایران بود. سرزمین آذربایجان فعلی در شمال غربی فلات ایران را با نام ماد کوچک و ناحیه امروزی کردستان، تهران (ری)، حوزه شمال غربی کویر مرکزی و همدان را با نام ماد بزرگ می‌شناختند. پایتخت ماد در گذشته هگمتانه نام داشت که بعدها به اکباتان تغییر نام داد.

برای خواندن ادامه نوشته ها به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب...

تاريخ : جمعه 17 خرداد 1392برچسب:مادها,ایران, امپراتوری‌های پیشین آسیا , انحلال‌های ۵۴۹ (پیش از میلاد) در ایران , بنیان‌گذاری‌های سده ۷ (پیش از میلاد) در ایران , پادشاهی‌های پیشین آسیا , تاریخ ایران , تمدن‌های باستانی ,جغرافیای تاریخی ایران , ساتراپی‌های هخامنشیان , کشورهای سابق در آسیا , مادها ,مردمان ایرانی‌تبار باستان , حکومت‌های ایران در سده هفتم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده هشتم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده نهم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده دهم (پیش از میلاد) , حکومت‌های ایران در سده هفتهم (پیش از میلاد),
ارسال توسط kaveh

ایران پیش از آریاییان

دیوارنگاری غار دوشه، خرم آباد لرستان، حدود هزاره هشتم پیش از میلاد

پیش از آریاییان تمدن‌های شهر سوخته (در سیستان)، تمدن ایلام (در شمال خوزستان)، تمدن جیرفت (در کرمان)، تمدن ساکنان تپه سیلک (در کاشان)، تمدن اورارتو (در آذربایجان)، تپه گیان (در نهاوند) و تمدن کاسی‌ها (در کرمانشاه و لرستان) و تپورها در تبرستان (مازندران)در سرزمین ایران بودند.

ایلامیان یا عیلامی‌ها از هزاره چهارم پ. م. تا هزاره نخست پ. م. ، بر بخش بزرگی از مناطق جنوب غربی پشتهٔ ایران فرمانروایی کردند. به قدرت رسیدن حکومت ایلامیان و قدرت یافتن سلسلهٔ عیلامی پادشاهی اوان در شمال دشت خوزستان مهم‌ترین رویداد سیاسی ایران در هزاره سوم پ. م. است. تا پیش از ورود مادها و پارسها، تاریخ سرزمین ایران منحصر به تاریخ عیلام است.

دانش پژوهشی‌های نوین نشان می‌دهد که عنصر ایرانی زبان همواره در میان تیره‌های به اصطلاح آسیانیک دخیل بوده‌اند.

برای خواندن دیگرمطالب به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب...

ارسال توسط kaveh

 

 

اگر از خان ها هستین در قسمت نظرات از خودتون بگین

 

نویسنده : امیر شمسی



ادامه مطلب...

ارسال توسط kaveh

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به دانلود رایگان اینستاگرام تلگرام واتس اپ کامپیوتر اندروید آن مي باشد.